skip to Main Content

Up Next: New York City and Boston

The next stops on my trip will be New York City and Boston. I’ll have some time to explore the cities while I wait for my van to arrive by boat. Everyone knows the Empire State Building, the Statue of Liberty and Times Square. But what are things I shouldn’t miss? Where should I go for dinner? What should I eat? Where can I get a nice beer? Are there any events I should go to?

Leave your suggestions in the comments or send me an e-mail. Thanks!

This Post Has 6 Comments
 1. Hee Maarten,

  Dacht net ff dat ik een melding van n reactie van jou voorbij zag komen maar kon je reactie nergens terug vinden.. Klopt dit? Zo ja, waar kan ik dat teruglezen of had je helemaal niet gereageerd? Wat ik overigens zou snappen in deze drukte..

  Website ziet er prachtig en professioneel uit zeg, moooooooi

  Groetjes,
  José

 2. Vermoed dat het een bevestiging is geweest van mijn eigen post naar jou..zag jouw naam iig voorbijkomen..Sorry voor t ongemak..zie nu dat ik je ook een mail had kunne sturen..Is makkelijker dan voor een volgende keer.
  Voorspoedige en geniet reis Maarten.
  Groetjes, José

 3. Hey Maarten!
  Very nicely made blog and already funny stories! Like this we will have the feeling to follow you in your trip and I won’t worry too much 😉 For NY I think you know the city better than us. We liked the small Mexican restaurants and the hype for food trucks with 50m queues. Can’t wait for the next stories! Cheers

 4. Hoi Maarten,

  Heel leuk om je zo te volgen. Erg goed voor mijn Engels om al die verhalen te lezen. Je hebt er een hele mooie site van gemaakt.
  Geniet van alle indrukken die je op doet, maar dat is je wel toevertrouwd . Een wereldreiziger ben je en groot gelijk dat je dromen waar maak.

  Dikke knuffel Martha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top